Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk Speelstad te organiseren. Speelstad hecht dan ook heel veel waarde aan haar vrijwilligers. Veiligheid voor de kinderen maar ook voor de vrijwilligers is van zeer groot belang voor de continuïteit van Speelstad. De ouders moeten een onbezorgd gevoel hebben wanneer hun kinderen op het evenement zijn. De vrijwilligers dragen hieraan bij. Naast de al genoemde veiligheid is het belangrijk om te zorgen dat de vrijwilligers een ‘gezellige’ tijd hebben zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement.

Vrijwilligers hebben we bij Speelstad nodig in alle soorten en maten. Lijkt het je leuk om te komen helpen bij de op- en afbouw of juist tijdens het evenement zelf? Alles is mogelijk. Dit kan voor 1 of meerdere dagen. Voor de dagen dat je komt helpen krijgt je zoon of dochter gratis entree.

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger te helpen bij Speelstad? Download dan het inschrijfformulier hier en mail ons op info@speelstadbrielle.nl of bel Eveline op (06) 12 83 53 22. Let op! Download het formulier en sla het op, op je eigen device alvorens je deze naar ons mailt.