Bestuur

Het bestuur van Stichting Speelstad Brielle bestaat uit 3 leden. Het bestuur van Speelstad is eindverantwoordelijk voor de stichting. Zij komen minimaal ieder kwartaal bijeen en bespreken de uitvoering van het beleid en nemen de voorbereiding van het evenement op zich. De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Klik hier voor het beleidsplan van Speelstad.

Voorzitter

De voorzitter is Antoine van Katwijk, Antoine is sinds 12 jaar actief als vrijwilliger bij Speelstad. Antoine heeft zelf 2 kinderen. In het dagelijks leven is hij veiligheidskundige en maakt hier in zijn rol als terrein coördinator ook goed gebruik van.

Secretaris

Eveline Sandifort is de secretaris van Speelstad. Al meer dan 20 jaar is zij bevlogen vrijwilliger en organisator van Speelstad. Zij kent Speelstad door en door en is daarom verantwoordelijk voor de vrijwilligers, de activiteiten en de inschrijvingen van de deelnemers.

Penningmeester

Manon van der Poel is sinds 4 jaar vrijwilliger bij Speelstad. Zij heeft 1 zoontje, die graag naar Speelstad gaat! In haar rol als penningmeester heeft zij een samensmelting met haar werk als financieel adviseur in het dagelijks leven. Manon is verantwoordelijk voor de financiën, sponsoren en de media.