Praktische info

Nog even en dan gaat Speelstad 2021 van start.

Je hebt dit jaar een kaartje gekocht voor 1 dag. Op de dag dat je ingeschreven bent ligt er een kaartje voor je klaar bij de ingang. We gaan dit jaar verschillende activiteiten doen zoals laser gamen, Bingo, op afstand bestuurbare bootjes en marsepein boetseren. Er is dus voor iedereen wat wils. Je hamer mag je thuis laten want we gaan dit jaar geen hutten bouwen.

Programma

De kinderen worden verwacht om 12:30 uur bij de ingang aan de Prikkevest. We verwachten dat de kinderen op dat moment gegeten hebben. Wees op tijd want op dat moment vindt de groepindeling plaats en om 13:00 uur start het daadwerkelijke programma. De activiteiten vinden plaats tot 17:00 uur waarna de kinderen bij ons eten en er s ‘avonds nog een filmavond is. De kinderen worden bij de uitgang van de Prikkevest opgehaald. Op 24 augustus word je om 18:35 uur opgehaald, op 25 augustus om 19:00 uur en op 26 augustus om 18:41 uur.

Verkeersmaatregelen

Voor de ouders die hun kinderen met de auto komen brengen, gedurende de aankomst- en vertrekmomenten proberen we het verkeer zoveel mogelijk een richting op te begeleiden en is er een kiss- and ride maatregel van toepassing. Er is politie en er zijn verkeersbegeleiders die de kinderen naar de ingang van de Prikkevest brengen. Ouders met auto komende vanaf het Maarland worden verzocht via Meeuwenoord, Lumeyweg en de Langesingel terug te keren. Nog beter brengt u uw kinderen op de fiets. Er is voldoende ruimte gemaakt om de fietsen te parkeren, zou houden we de voetpaden vrij. Op de brug mogen geen fietsen geparkeerd worden, ook niet tijdelijk i.v.m. de verkeersveiligheid. Dit jaar is er geen terras voor ouders ingericht in kunt u dus ook niet komen kijken.

Meenemen

De kinderen hoeven dit jaar niet zoveel mee te nemen. Op het terrein is schoon drinkwater, neem een flesje of bidon mee om te vullen. Vergeet vooral je goede humeur niet!