De laatste dag van Speelstad, vandaag zien we jullie graag weer om 09:30. Vergeet je zonnebrand en slippers niet!

We willen graag nog iets met jullie delen over ons beleid als het gaat om het halen en brengen van de kinderen. Speelstad is iedere dag tussen 09:30 en 15:30. Het is niet de bedoeling dat kinderen tussendoor opgehaald worden en dit is met een reden.

Wij willen graag de veiligheid van uw kind waarborgen. We willen voorkomen dat het kind meegegeven wordt aan een volwassenen die niet bevoegd is om dit te doen en wellicht het kind wil onttrekken aan het ouderlijk gezag. De controle of een kind wel of niet met iemand mee mag van de gezaghebbende ouder is voor ons lastig.

Daarnaast willen wij u vragen dat als er problemen met de kinderen onderling zijn op het terrein, zij ons komen waarschuwen zodat wij hierop kunnen acteren. We merken dat veel kinderen een mobiele telefoon bij zich hebben en hun ouder bellen waardoor wij niet meer in de gelegenheid zijn om in te grijpen. We willen u sowieso adviseren deze thuis te laten in verband met beschadiging of verlies.

Als er iets is kunt u als ouder ook altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn de vinden op onze website.

Categorie├źn: Nieuws